Kulturë

Manush Gërbeshi, drupunuesi nga Kosova që po mahnit gjermanët

Manush Gërbeshi, drupunuesi nga Kosova që po mahnit gjermanët
 

Drupunuesi, piktori, gastronomi dhe skulptori nga Kosova, Manush Gërbeshi, ka arritur që me punën e tij ta “pushtojë” edhe Gjermaninë.

Ai ishte i ftuar në emisionin Express në KTV me ç’rast foli për pasionin e tij për artin, dhe punën e mrekullueshme që po e bënë tash e sa vite.