Kulturë

Eliza Hoxha sjell librin që pasqyron Kosovën e viteve të 90-ta

 

Pas prezantimit të Kosovës në Bienalen e Venedikut, Eliza Hoxha ka sjellë librin "Qyteti është kudo", duke iu referuar historisë së Prishtinës të viteve të 90-të.

Ky projekt gjeti përkrahje nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, me ç'rast ministri Kujtim Gashi tha se ky libër paraqet një storie të suksesshme të pjesëmarrjes së Kosovës në një nga ngjarjet më të rëndësishme në botë.