Kulturë

Balerini i 50 roleve dhe hapi i parë në koreografi

 

Mbi pesëdhjetë herë është shkruar emri i Sinan Kajtazit në broshurat që paralajmëronin shfaqjet e reja të Baletit Kombëtar të Kosovës.

Në të shumtën e rasteve, shoqëruar me emrin e protagonistit të rrëfimeve klasike a bashkëkohore, të shndërruara në shfaqje, nën drejtimin e koreografëve me nam, shkruan Koha Ditore.