Kulturë

Michelle Obama përmes librit flet për problemet në martesë dhe shtatzëni

Michelle Obama përmes librit flet për problemet në martesë dhe shtatzëni
 

Ish-Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara, Michelle Obama, foli të premten për librin e saj të ardhshëm, duke zbuluar vështirësitë që ka pasur në martesë dhe shtatzëni.

Në librin "Becoming", Obama zbulon se ajo ka pasur abort dhe se ka përdorur fertilizimin vitro për të lindur dy vajzat, Malia dhe Sasha.