Kulturë

Filmi “Ajo” me regji të More Raçës premierë në Festivalin e Kairos

Filmi “Ajo” me regji të More Raçës premierë në Festivalin e Kairos
 

Filmi “Ajo” është përzgjedhur në konkurrencë zyrtare në seksionin “Cinema of Tomorow” në festivalin e kategorisë A “Cairo International Film Festival”, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Filmi “Ajo” me skenar dhe regji nga More Raça dhe producent Sunaj Raça flet për dhunën në familje, guximin e një vajze të vogël për të shpëtuar vetën dhe nënën e saj.