Kulturë

Mes Italisë, Suedisë e Kosovës, Gecaj rrëfen punën e tij nëpër media dhe botën e filmit

Mes Italisë, Suedisë e Kosovës, Gecaj rrëfen punën e tij nëpër media dhe botën e filmit

Vranin Gecaj, me prejardhje nga Peja, në vitet e 90-ta do të largohej nga Kosova drejt Italisë.

Pati fatin që atje të punojë si montazher në TV Rai Uno.