KTV programi

TV ARTA me skemë dhe pamje të re

 

Kanali i parë informativ në Kosovë vjen me skemë dhe pamje të re. Përveç imazhit të ri i cili vjen nga viti 2021, në të gjitha platofmrat kabllore në Kosovë, po ashtu edhe në livestream përmes vjegëzës e cila gjendet në ballinën e portalit www.koha.net. Kështu ka bërë të ditur redaktori i TV ARTA-s, Lekë Rezniqi, në emisionin SOT të KTV-së.

Ai ka thënë se ndryshimet do të vazhdojnë edhe gjatë muajit janar, si format i ndryshe nga kanalet tjera, pasi që është kanal i cili transmeton 24 orë informacione, ka dinamikë tjetër dhe është gjithmonë me vetë aktualitetin e lajmit që ndodhë.