KTV programi

A ka dashni n’ditë t’sotit? Çka mendoni ju?

 

Thirrni N’shpi - të dielën prej orës 20:30.

Në studio, Mira Gashi - Aziri, eksperte e edukimit dhe psikologjisë, njëkohësisht trajnere e inteligjencës emocionale, flet për njohjen e ndjenjave kur ato shfaqen dhe aftësinë e individit për të menaxhuar ato.