KTV programi

Sonte në “Puls” flet kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka

Sonte në “Puls” flet kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka

Sonte në emisionin “Puls” të KTV-së mysafir është Mytaher Haskuka, i cili do të flasë për dy vjet qeverisje në komunën e Prizrenit

Cilat janë dështimet dhe të arriturat gjatë dy vjet qeverisjeje në Komunën e Prizrenit?