Kronikë

Kapet në flagrancë fajdexhiu në Gjilan

 

Policia e Kosovës, Njësia e krimeve ekonomike dhe antikorrupsion nga shtabi qendror, që veprojnë në Gjilan, ka ekzekutuar dje një urdhëresë të Gjykatës Themelore në Gjilan.

I dyshuari shqiptar, shtetas i Kosovës, V.M. (1949) në Qendrën Tregtare ETC-Gjilan, është takuar me ankuesin, po ashtu shqiptar, shtetas të Kosovës, me qëllim që t’i pranojë 21.000 euro (njëzet e një mijë) kamatë-fajdeje për parat që i kishte dhënë prej vitit 2009 deri në vitin 2012, përkundër faktit që gjatë vitit 2015 i dyshuari kishte pranuar nga ankuesi borxhin bazë 6.500 euro, si dhe në emër te kamatës kishte pranuar edhe një sasi të konsiderueshme të hollash.