Në Viti dhe në Prishtinë mbyllen 5 subjekte të lojërave të fatit

Në Viti dhe në Prishtinë mbyllen 5 subjekte të lojërave të fatit

22 shtator 2017 15:16

Inspektorët nga Drejtoria e Lojërave të Fatit kanë zhvilluar dje një aksion në qytetin e Vitisë, lidhur me aktivitetet e lojërave të fatit në këtë komunë.

Gjatë këtij aksioni inspektoret kanë hasur në 4 subjekte të lojërave të fatit që nuk i plotësojnë kushtet ligjore për të ushtruar veprimtarinë e tyre, të cilat menjëherë janë mbyllur.

Aksionet e Drejtorisë së Lojërave të Fatit kanë vazhduar edhe në lagjen Dardani në Prishtine, ku kanë identifikuar një bastore, e njëjta është mbyllur dhe ndëshkuar me gjobe 9,000 euro, pasi që nuk ka poseduar leje për ushtrimin e kësaj veprimtarie, si dhe ka organizuar lojëra tjera të ndaluara me ligj.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme