Kronikë

Falsifikatori në burg

Njësitet Kundër Krimeve Ekonomike pas grumbullimit të dëshmive me 14.09.2017 kanë arrestuar të dyshuarin mashkull K/Shqiptar.

Ai, njofton Policia e Kosovës, në mënyrë të kundërligjshme ka falsifikuar dokumente nga evidenca e personave, ka vulosur dhe nënshkruar certifikata në emër të Gjykatës Themelore Gjilan, transmeton Koha.net.