Kronikë

Hajni kthen pajisjen e vjedhur në Mitrovicë

Policia e Kosovës ka arrestuar një person i cili kishte vjedhur një pajisje elektronike në rrugën “Luan Nimani” në Mitrovicë.

PK-ja njofton se hajni ka kthyer pajisjen e vjedhur dhe pas intervistimit, me vendim të prokurorit lirohet në procedurë të rregullt.