Kronikë

Në Tepelenë e Memaliaj kapen 36 kg kanabis, dy të arrestuar

 

Policia ka zhvilluar dy operacione për goditjen e rasteve të “Prodhimit dhe shitjes së lëndës narkotike” në qarkun e Gjirokastrës, ku u arrestuan dy persona. Operacionet janë zhvilluar në Tepelenë dhe Memaliaj u sekuestruan 36 kg kanabis.

Persona e arrestuar janë shtetasi Hajri Pushi dispononte lëndë narkotike në banesën e tij, më konkretisht në një godinë që përdorej për të mbajtur vegla pune, në një ambient të përshtatur u gjetën dy bidona plastikë, brenda të cilëve kishte 31 kg kanabis.