Kronikë

Aksidentohet një fëmijë teksa luante me top në lagje

 

Një fëmijë rreth 7 vjeç është aksidentuar në orët e mbrëmjes në lagjen “Mati 1” në rrugën “Enver Maloku” në Prishtinë.

Ai është goditur nga vetura derisa luante me top me fëmijët e lagjes dhe i ka rënë topi në rrugë.