Kronikë

Kërkohet paraburgim ndaj dy shtetasve të Shqipërisë për trafikim me narkotikë

Kërkohet paraburgim ndaj dy shtetasve të Shqipërisë për trafikim me narkotikë

Prokuroria Themelore në Ferizaj përmes një komunikate për media bën të ditur se ka kërkuar paraburgim ndaj dy shtetasve të Shqipërisë për trafikim narkotikësh.

“Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të Rënda, më 07 prill 2020, ka ndaluar në kohëzgjatje prej 48 orësh, dy (2) persona të dyshuar me inicialet V.B., dhe D.P., shtetas të Republikës së Shqipërisë, me vendbanim në Ferizaj, nën dyshimin se të njëjtit në bashkëkryerje kanë poseduar pa autorizim substancë narkotike të dyshuar si kokainë, me ç’rast do të kryenin veprën penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge””, thuhet në komunikatë.