Kronikë

Hapi barnatoren që i kishte dalë licenca dhe nisi të shiste barna me çmime të ngritura, arrestohet pronari në Klinë

Hapi barnatoren që i kishte dalë licenca dhe nisi të shiste barna me çmime të ngritura, arrestohet pronari në Klinë

Dje në Klinë është arrestuar një pronar i një barnatoreje.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, ai është arrestuar pasi kishte hapur barnatoren e tij dhe kishte shitur barna me çmime të ngritura.