Kronikë

Hyn ilegalisht në Kosovë për t’iu shmangur karantinimit

Hyn ilegalisht në Kosovë për t’iu shmangur karantinimit
 

Një grua dyshohet se ka hyrë ilegalisht në Kosovë për t’iu shmangur kontrollit mjekësor në kufi, apo karantinimit të detyruar.

Sipas njoftimit nga Policia, e njëjta është në shtëpi dhe pritet të merret nga njësiti i QKUK-së për ta dërguar në karantinë.