Kronikë

Zhduket një vajzë në Gjilan

Zhduket një vajzë në Gjilan

Një vajzë është zhdukur në Gjilan.

Rastin në Polici e ka raportuar nëna e saj. Sipas njoftimit, vajza është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.