Kronikë

Për t’iu shmangur vetizolimit, tre persona nga Belgjika hyjnë ilegalisht në Kosovë

Për t’iu shmangur vetizolimit, tre persona nga Belgjika hyjnë ilegalisht në Kosovë
 

Stacioni Policisë së Kosovës në Prizren, ka marrë informata nga qytetarët e fshatit Vërmicë të Prizrenit, se tre qytetarë kanë ardhur nga Belgjika dhe të njëjtit nuk janë në izolim.

Këtë për “Betimi në Drejtësi” e konfirmoi prokurori në Prokurorinë Themelore në Prizren, Besim Susuri.