Kronikë

Një personi në Ferizaj i vidhet vetura e ngarkuar me cigare, para e dokumente

Foto: Ilustrim
 

Dje një personi në Ferizaj i është vjedhur vetura.

Në të, siç ka treguar ai në polici, kishte ngarkuar pako me cigare, para të gatshme dhe dokumente personale.