Kronikë

Ngritën fabrikë kanabisi në Angli, dënohen 6 shqiptarët

Ngritën fabrikë kanabisi në Angli, dënohen 6 shqiptarët

Kur policia u thirr në një godinë gjysmë të braktisur në Gloucester të Anglisë, ata zbuluan brenda një fabrikë kanabisi. Në total 500 rrënjë me një vlerë tregu prej afër gjysmë milionë paund.

Zbulimi solli arrestimin e shqiptarëve Xhuljano Birçajt, Glen Ramit, Ervin Bajraktarit, Andi Selës, Besmir Bajraktarit dhe Enea Selës.