Kronikë

Një muaj paraburgim pasi nën kërcënim të thikës vodhi arkën me para në një barnatore në Prizren

Një muaj paraburgim pasi nën kërcënim të thikës vodhi arkën me para në një barnatore në Prizren
Foto: Koha / Ilustrim
 

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Krimeve të Rënda, duke vendosur sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore të Prizrenit, ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej një muaji, ndaj të pandehurit me iniciale L.B. nga Prizreni.

Prokuroria thotë se vendimin e ka marrë për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale grabitja nga neni 317 par.3 lidhur me par.1 dhe nenin 31 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës (KPRK-së).