Një baba në Prizren raporton në polici se djali i tij nga një shtet tjetër po e kërcënon me mesazhe Foto: Shutterstock

Një baba në Prizren raporton në polici se djali i tij nga një shtet tjetër po e kërcënon me mesazhe

23 January 2020 10:15

Dje në Prizren, një burrë ka informuar në stacion policor se biri i tij i dyshuari mashkull K-Rom, në vazhdimësi ka ushtruar dhunë fizike dhe psikike ndaj familjarëve.

“Sipas ankuesit, i dyshuari gjendet jashtë shtetit dhe i njëjti në telefon i ka dërguar një SMS me përmbajtje kërcënuese”, thuhet në raportin e PK-së.

Policia nuk jep detaje tjera lidhur me rastin.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme