Kronikë

Një 23 dhe 17 vjeçar nga Shqipëria arrestohen në Ferizaj, policia i kapi në flagrancë duke vjedhur

Një 23 dhe 17 vjeçar nga Shqipëria arrestohen në Ferizaj, policia i kapi në flagrancë duke vjedhur

Policia në Ferizaj ka arritur që në flagrancë të arrestojë dy persona të dyshuar duke kryer veprën penale vjedhje e rëndë.

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 02:55 minuta në Ferizaj, në rrugën “Dëshmorët e Kombit”, ku të dyshuarit, K.I. (m/ sh/Shqipërisë 23 vjeç) dhe i mituri (m/sh/Shqipërisë 17 vjeç) me forcë kanë hyrë në një kioskë për të vjedhur dhe janë arrestuar nga polica.