Kronikë

92 aktakuza në 24 orët e fundit

Foto: Driton Paçarada / Koha / ilustrim
 

Prokuroria e Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 92 aktakuza kundër 144 personave për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë shtatë (7) persona, si dhe janë bërë dy (2) kërkesa për caktimin e paraburgimit të dy (2) personave të dyshuar dhe një (1) kërkesë për caktimin e arrestit shtëpiak të një (1) personi me dyshimin se kanë kryer vepra të ndryshme penale.