Kronikë

Një grua në Prishtinë bashkë me vëllanë u rrahën nga burri i saj dhe vjehrri

Një grua në Prishtinë bashkë me vëllanë u rrahën nga burri i saj dhe vjehrri
Foto: Ilustrim

Parmbrëmë në Prishtinë ka ndodhur një rrahje në një familje.

Një grua ka raportuar në Policinë e Kosovës se ajo bashkë me vëllanë e saj është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj dhe vjehrri.