Kronikë

Një e arrestuar në Gjilan për pengim të zyrtarëve policorë

Një e arrestuar në Gjilan për pengim të zyrtarëve policorë

Një femër është arrestuar të shtunën në Gjilan pasi i kishte penguar zyrtarët policorë në arrestimin e një të dyshuar mashkull.

E njëjta i ka shtyrë zyrtarët policor me dorë dhe të njëjtën kohë i dyshuari ka arritur të arratisej, transmeton Koha.net.