Kronikë

Grabitet një barnatore në Prishtinë nën kërcënim të armës

Grabitet një barnatore në Prishtinë nën kërcënim të armës
 

Sipas raportit 24 orësh të Policisë së Kosovës, nën kërcënim të armës janë grabitur para të gatshme në një barnatore, në Prishtinë.

“Viktima femër K/Shqiptare ka raportuar se derisa ka qenë duke punuar në vendin e punës në barnatore, aty ka hyrë një person i panjohur i maskuar dhe i armatosur, i cili nën kërcënim të armës ka arritur t’i grabisë para të gatshme”, thuhet në raport.