Kronikë

4000 euro dhe stoli ari në vlerë 3000 euro vidhen në Rahovec

4000 euro dhe stoli ari në vlerë 3000 euro vidhen në Rahovec
Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës raporton për një vjedhje të rëndë në fshatin Qifllak të Komunës së Rahovecit.

Ngjarja ka ndodhur mbrëmë ku persona të panjohur kanë hyrë me forcë në një shtëpi dhe kanë marrë pata të gatshme dhe stoli ari.