Kronikë

Shefi i gjendjes civile në Viti kërcënon drejtorin e OJQ “Avonet”, arrestohet

 

Drejtori i rrjetit të OJQ-ve “AVONET” Kenan Gashi, është kërcënuar nga shefi i shërbimit civil në komunën e Vitisë Merxhan Sahitit në lidhje me një hulumtim që ishte duke e bërë kjo organizatë.

Me këtë rast menjëherë nga policia e Kosovës është arrestuar i dyshuari dhe nga Gjykata Themelore në Gjilan i është shqiptuar masë e arrestit prej 48 orësh, raporton Koha Ditore.