Kronikë

29 aksidente dhe mbi 1300 gjoba të shqiptuara për 24 orë në Kosovë

29 aksidente dhe mbi 1300 gjoba të shqiptuara për 24 orë në Kosovë
 

29 aksidente kanë ndodhur në 24 orët e fundit në Kosovë.

Sipas njoftimit të Policisë, 12 nga aksidentet ishin me të lënduar, 17 me dëme materiale.