Kronikë

Sekuestrohen armë e gjësende tjera të palejuara në tregun e gjelbër në Suharekë

Sekuestrohen armë e gjësende tjera të palejuara në tregun e gjelbër në Suharekë

Sektori i hetimeve në Stacionin Policor në Suharekë, pas pranimit të një informacioni se në tregun e gjelbër janë duke u shitur pajisje dhe gjësende të palejuara, gjatë një aktiviteti të realizuar së bashku me inspektorët komunalë dhe me njoftimin e prokurorit kujdestar, ka gjetur dhe ka sekuestruar disa armë të ndryshme.

Policia thotë se ka sekuestruar si mëposhtë: