Kronikë

Një arsimtare u arrestua për fyerjen e nxënësve në një shkollë në Shkabaj, kërkohet largimi i saj

Me dyshimet se kishte fyer një nxënës të klasës së 9-të, javën e kaluar Policia e Kosovës ka ndaluar një mësimdhënëse në fshatin Shkabaj të Prishtinës.

Arsimtarja e dy lëndëve të kimisë dhe fizikës, Shukrije Tmava, është arrestuar pas denoncimit nga ana e një familjari, raporton KTV.