Kronikë

Pesë të arrestuar për organizim të paligjshëm të skemave piramidale dhe bixhozit

Pesë të arrestuar për organizim të paligjshëm të skemave piramidale dhe bixhozit
Foto: Ilustrim
 

Sektori i hetimeve rajonale në Prizren, gjatë një aktiviteti të realizuar në rajonin e Prizrenit së bashku me Inspektorët Komunalë dhe në zbatim të urdhëresës së Gjykatës Themelore në Prizren kanë kryer kontrolle në disa lokacione me qëllim parandalimin dhe zbulimin e organizimit të paligjshëm të skemave piramidale dhe bixhozit dhe me këtë rast ka sekuestruar dëshmi dhe ka ndaluar 5 persona për këtë rast.

Siç bëhet e ditur përmes një kumtese, dëshmitë e sekuestruara janë: