Kronikë

Arrestohen katër persona për vjedhje të rëndë në Prizren

 

Policia e Kosovës pas një hetimi një javor, ka identifikuar dhe arrestuar katër të dyshuar për vjedhje në tregun “Fatoni” në rrugën William Walker” në Prizren.

Këta të arrestuar më 7 maj kanë vjedhur gjësende me vlerë 850 euro, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës për rajonin e Prizrenit.