Kronikë

Eprori i Policisë, dëshmitar në gjykimin e Sami Lushtakut për “arratisjen nga QKUK-ja”

Eprori i Policisë, dëshmitar në gjykimin e Sami Lushtakut për “arratisjen nga QKUK-ja”

Ka filluar shqyrtimi gjyqësor në rastin e njohur si “Arratisja nga QKUK”, ku i akuzuar është ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku dhe djali i tij, ish-deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku.

Në seancën e sotme ishte planifikuar të dëgjohej në cilësinë dëshmitarit, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë se Kosovës, Rashit Qalaj, i cili në kohën e arratisjes së pretenduar nga Prokuroria Speciale ishte Shef i Operativës në Policinë e Kosovës, raporton “Koha Ditore”.