Kronikë

Lirohen nga paraburgimi Curri dhe të tjerët, prokurori në pritje të ekzaminimeve financiare

Lirohen nga paraburgimi Curri dhe të tjerët, prokurori në pritje të ekzaminimeve financiare

Pak ditë pa i bërë pesë muaj në paraburgim, biznesmeni Ismet Osmani, i njohur si Curri, është liruar. Së bashku me të janë liruar edhe katër të dyshuarit e tjerë në akuza për fajde dhe të vepra penale që ndërlidhen me këtë vepër.

Para se të liroheshin nga paraburgimi gazeta ka mësuar se të gjithë të dyshuarit janë intervistuar sërish nga prokurori i rastit, Armend Hamiti. Sipas një burimi të Kohës Ditore, të gjitha procedurat e tjera janë kryer përveç ekzaminimeve financiare që nuk i ka ende prokuroria.