Kronikë

Dy të arrestuar në Fushë Kosovë për trafikim me njerëz dhe prostitucion

Dy të arrestuar në Fushë Kosovë për trafikim me njerëz dhe prostitucion
 

Policia e Kosovës përmes një komunikate për media bën të ditur se ka arrestuar dy persona dje në Fushë Kosovë për trafikim me njerëz dhe prostitucion.

Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore, pas pranimit të informatës për një rast ku dyshohej për trafikim me njerëz, ka filluar veprimet operativo-hetimore në koordinim me prokurorin kujdestar të Prokurorisë Themelore Prishtinë-Departamenti për Krime të Rënda.