Kronikë

Një tjetër luftë e qenve organizohet dhe regjistrohet në Kosovë

Një tjetër luftë e qenve organizohet dhe regjistrohet në Kosovë

Një luftë mes qensh është regjistruar dhe është postuar në rrjetin social Facebook megjithëse një gjë e tillë është e ndaluar me ligj.

Një person ka shkruar në grupin “Kosova jagdterrierr” se si një qen fitoi luftën e qenit tjetër.