Policët e Kosovës sulmohen me gur në Zubin Potok

Policët e Kosovës sulmohen me gur në Zubin Potok

19 September 2019 14:22

Një person i komunitetit serb është arrestuar në Zubin Potok, pasi ai kishte kaluar ilegalisht kufirin.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, derisa ishin në ndjekje të tij, disa persona bllokuan rrugën me gurë dhe sulmuan zyrtarët policorë, njëri prej të cilëve ka pësuar lëndime trupore dhe është detyruar të marrë trajtim mjekësor.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme