Kronikë

Tri gra rrahin një tjetër në Prishtinë, njëra prej tyre edhe një police

Tri gra rrahin një tjetër në Prishtinë, njëra prej tyre edhe një police
Foto: Ilustrim

Dje në Prishtinë, tri gra kanë sulmuar një tjetër grua pas një mosmarrëveshje që kishin mes vete.

Policia në raportin 24 orësh thotë se njëra prej të dyshuarave në stacion policor nuk iu kishte bindur urdhrave të zyrtarit policor dhe kishte sulmuar fizikisht edhe zyrtaren policore.