Kronikë

Policia bastis dy lokale të natës në Klinë

Policia bastis dy lokale të natës në Klinë

Stacioni Policor në Klinë, ka njoftuar se më 23.08.2019 në përkrahje të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Pejë, NjRSh , Administratës tatimore dhe inspektorëve të punës, ka realizuar planin operativ "Inspektimi".

Sipas njoftimit, operacioni është zhvilluar në dy lokacione, lokale të natës, ndërkaq gjatë implementimit të planit, inspektorët kanë filluar me procedurë mbi shkeljet e supozuara - si mos përdorim i arkave fiskale, mos lidhja e kontratave me punëtoret, e shkelje të tjera.