Kronikë

Në Shtime arrestohen dy persona për fajde

Në Shtime arrestohen dy persona për fajde
 

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, njofton opinionin se ka arrestuar dy persona të pandehur me inicialet S.T., dhe L.T., nga komuna Shtime, për shkak të dyshimit të bazuar se të njëjtit kanë kryer veprat penale “Fajdeja”, “Detyrimi” dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.

​Sipas njoftimit ndaj të pandehurve, Prokuroria ka paraqitur kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, në Gjykatën Themelore në Ferizaj.