Kronikë

Arrestohet 48 vjeçari për mashtrim dhe ushtrim të kundërligjshëm të veprimtarisë farmaceutike

Arrestohet 48 vjeçari për mashtrim dhe ushtrim të kundërligjshëm të veprimtarisë farmaceutike
 

Një person është arrestuar pasi dyshohet se është përfshirë në veprat penale ‘ushtrim i kundërligjshëm i veprimtarisë farmaceutike’, ‘shmangie nga tatimi’ dhe ‘mashtrim’.

Sipas njoftimit, Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, konkretisht Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit Prizren, më 26.07.2019 ka zbatuar urdhëresën e Gjykatës Themelore Prizren, Departamenti i Përgjithshëm, për urdhër kontroll të shtëpisë/banesës, të lokaleve tjera përcjellëse dhe të pronës së të dyshuarit për përfshirje në veprat penale: ‘ushtrimi i kundërligjshëm i veprimtarisë mjekësore ose farmaceutike’, ‘shmangie nga tatimi’ dhe ‘mashtrim’.