Kronikë

Ngrihet aktakuzë ndaj tre personave, pas vdekjes tragjike të dy të rinjve në autostradën “Ibrahim Rugova”

Ngrihet aktakuzë ndaj tre personave, pas vdekjes tragjike të dy të rinjve në autostradën “Ibrahim Rugova”
Foto: Koha

Prokuroria Themelore në Prizren – Departamenti i Përgjithshëm, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve me inicialet Sh.S., M.M. dhe B.B, për shkak të vdekjes që ndodhi javë më parë në autostradën “Ibrahim Rugova” të dy të rinjve, punëtorë në një kompanie autobusësh.

LEXO EDHE: Si ndodhi aksidenti tragjik në autostradën “Ibrahim Rugova” ku mbetën të vdekur dy persona