Kronikë

Policia në Prizren bastisë lokalet pas mesnate

Policia në Prizren bastisë lokalet pas mesnate
Foto: Ilustrim/Koha

Në rajonin e Prizrenit është duke vazhduar plani operativ për kontrollimin e lokacioneve dhe personave të dyshimtë, me ç‘rast Policia gjatë orëve të mesnatës ka kryer disa bastisje të lokaleve dhe personave ku dyshohet se mund të kryhet veprimtari ilegale dhe në kundërshtim me ligjet në fuqi.

“Aktiviteti është realizuar në bashkëpunim edhe me inspektorët komunalë dhe me njësitë e hetimeve të Drejtorisë Rajonale në Prizren”, thuhet në raportin policor.