Kronikë

Arrestohet një 67 vjeçar për fajde dhe detyrim

Arrestohet një 67 vjeçar për fajde dhe detyrim
 

Një 67 vjeçar R.B është arrestuar në Prizren për veprat penale ‘fajde’ dhe ‘detyrim’.

Sipas njoftimit, Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit (DHKEK), gjegjësisht Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsion (NJRHKEK) në Prizren, pas pranimit të një informacioni se një i dyshuar ka konsumuar elementet e veprave penale ‘fajde’ dhe ‘detyrim’, ka filluar hetimet dhe mbledhjen e provave për rastin.