Kronikë

Aktakuzë për vrasje në Deçan

Aktakuzë për vrasje në Deçan
 

Prokuroria Themelore e Pejës, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit, Sh.G., për veprën penale “Vrasje e Rëndë”, bëhet e ditur përmes një komunikate për media të kësaj prokurorie.

Në komunikatë thuhet po ashtu se aktakuzë ndaj të njëjtit person dhe I.C. ngrihet edhe për “mbajtje në pronësi, kontroll apo posedim të paautorizuar të armëve”, transmeton Koha.net.