Kronikë

Kërcënuesi tha përmes telefonit: “Do t’i bëj rrafsh KGJK-në dhe Gjykatën Speciale”

 

Një kërcënim përmes telefonit se në objektin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe në Prokurorinë Speciale kishte të vendosura mjete shpërthyese, ka alarmuar këtë të premte Policinë e Kosovës, e cila më pas, ka evakuuar personelin në këto dy objekte.

Rreth orës 10:30, Policia ka marrë informacion se një roje sigurimi në Këshillin Gjyqësor të Kosovës kishte marrë një telefonatë nga një person i panjohur dhe është kërcënuar se “do t’i bëj rrafsh KGJK-në dhe Gjykatën Speciale”, raporton KTV.